Warning: Use of undefined constant _COOKIE - assumed '_COOKIE' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/revi5743/public_html/wp-content/themes/evia2/inc/options.php on line 2235
PAKELO pentru Harley-Davidson - Evia Utilaje | Reparatii&Piese, Utilaje constructii, Accesorii utilaje constructii

PAKELO pentru Harley-Davidson

PAKELO prezinta seria de lubrifianti HD MBK pentru Harley-Davidson: Visezi cu ochii deschiși la un Harley? Ar trebui sa citești acest articol despre seria de lubrifianți Pakelo HD MBK.

Vara mult dorită a sosit in sfârșit și motocicliștii încep să zumzăie împrejur ca un roi de albine. Poți auzi sunetul motoarelor de la distanță și mintea ta este prinsă într-un joc de imaginație despre ce tip de motocicletă vei putea admira de data aceasta.

Chiar dacă ești un fan sau nu, atunci când motocicleta pe care o vezi este o Harley-Davidson, în mod automat îți vin în minte asocieri cu Route 66 și autostrăzi din SUA. Este un clișeu. Într-o secundă (și probabil pentru doar o secundă) simți viața în stil american. Negarea nu este calea buna și datele susțin teoria noastră, întrucât veniturile Milwaukee Motorcycling House nu au staționat niciodată.

Harley-Davidson se adresează direct spiritului tribal din fiecare motociclist sau aspirant. Asta este cheia succesului. Totuși, acest articol nu este încă unul pentru lăudarea Harley-Davidson, există o literatură mult mai bună despre asta, dar introducerea ajută la a înțelege motivul pentru care un producător de lubrifianți poate decide să creeze o linie de produse dedicate special firmei Harley-Davidson, pentru a satisface nevoile acestei nișe.

Pakelo este un producător de lubrifianți 100% italian care activează în acest domeniu de mai bine de 80 de ani. Departamentul de Cercetare & Dezvoltare împreună cu laboratorul de analize sunt adevăratele atuuri ale companiei, având posibilitatea să creeze produse formulate special astfel încât să respecte cele mai pretențioase cerințe. Acesta este motivul pentru care Pakelo prefera sa fie numit “designer de lubrifianți”, în loc de producător de lubrifianți. Atitudinea înnăscută către excelență a făcut compania Pakelo să dezvolte o grozavă linie de lubrifianți pentru motociclete, ce a fost validată și de echipa Moto GP NGM “Forward Racing” în 2013, care acum lucrează cu JET – fostă Honda Jolly Racing – care este o echipă ce participă în Campionatul Mondial Enduro.

Întorcându-ne la subiectul principal al acestui articol, Pakelo a avut cu ani în urmă ideea să creeze lubrifianți speciali pentru motocicletele Harley, răspunzând nevoilor unui grup foarte pasionat, aproape maniac de clienți.

Seria Pakelo HD MBK, adică: „Harley-Davidson Motorbikes”, este în principal alcătuită din uleiuri de motor în 4 timpi extrem de performante. Primul este PAKELO MONO HD MBK (SAE 60), un lubrifiant mineral monograd care este recomandat pentru motoare de epoca Harley-Davidson răcite cu aer care necesită o atenție și o calibrare adecvată cerințelor mecanice din trecut.

Daca Harley-ul este destul de recent, puteți încerca PAKELO MULTI HD MBK (SAE 20W-50), un ulei de motor multigrad performant mineral care satisface specificația JASO MA2. Evoluția sa naturală este versiunea complet sintetică numită PAKELO MULTI HD 3 MBK (SAE 15W-50), care este, de fapt, vârful de clasa a lubrifianților Pakelo pentru Harley. Acesta a fost conceput pentru motoare in 4 timpi răcite cu aer și este potrivit pentru lubrifierea motorului, distribuției și transmisiei.

Mulți motocicliști fără experiență nu se gândesc la calitatea sau potrivirea lubrifiantului pe care îl folosesc, compromițând motocicleta lor iubită chiar de la bază. Alegerea unui lubrifiant specific reduce riscul de a afecta părțile componente și contribuie la prelungirea perioadei între schimburile de ulei.

Data viitoare când vezi o gașcă  Harley-Davidson întreabă-te „Oare acei motocicliști au grijă cu adevărat de motocicletele lor, sau sunt doar fanatici care pretind a fi actori în revista Easy Riders?”

Pentru mai multe detalii, ca rugam sa scrieti la daniel@eviautilaje.ro  sau vizitati www.pakelo.it