Warning: Use of undefined constant _COOKIE - assumed '_COOKIE' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/revi5743/public_html/wp-content/themes/evia2/inc/options.php on line 2235
Pakelo RACING - Evia Utilaje | Reparatii&Piese, Utilaje constructii, Accesorii utilaje constructii

Pakelo RACING

LUBRIFIANȚII PAKELO – DE PE CIRCUIT DIRECT ÎN AUTOVEHICULUL TĂU

Te-au învățat că alegerile previzibile sunt mai sigure… Ți-au spus că tot ce trebuie să faci este să urmărești orbește mulțimea… Alege o marcă de ulei de motor din cele consacrate și vei obține cele mai bune rezultate… Ei bine, această logică este greșită și toată lumea ar trebui să o evite. Există doar o singură regulă de aur, de neclintit atunci când vine vorba de schimbarea uleiului: feriți-vă de standardele stabilite de producătorii auto în manualul de utilizare al mașinii. Amin!

Uleiurile din gama Krypton și Krypton Racing Series.

Divizia Pakelo Lubricants are o experiență de optzeci de ani în domeniul lubrifianților și, deși a lucrat cu echipe de top din sporturile cu motor pentru o lungă perioadă de timp, compania a lucrat mai mult în spatele scenei menținând un profil scăzut. Pakelo este o afacere de familie deținută privat și înființată de familia Polacco în 1930. Toți lubrifianții sunt 100% creați și fabricați în Italia și până acum au exportat în peste 40 de țări din întreaga lume.

Punctul forte al acestui producător italian de lubrifianți constă în serviciile de consultanță de înalt profesionalism. PakeloLab, alias laboratorul de cercetare și analiză deținut de companie, este unul din cele mai bune echipate centre europene care lucrează în domeniul lubrifianților. Flexibilitatea puternică și abilitățile analitice, împreună cu răspunsurile rapide și personalul de inginerie calificat, s-au dovedit a fi foarte atrăgătoare pentru mai multe echipe concurente din campionatele de Formula 1, FIA WEC, Internațional Open GT, FIA European Hill Climbing și CIK-FIA World Karting.

Ferrari AF Corse este cel mai bun exemplu. Echipa italiană de top din campionatul GT a folosit lubrifianții Pakelo încă de la început, din 2012. PakeloLab creează lubrifianții lor după nevoile speciale ale echipei. Rezultatele vorbesc de la sine. Casa Maranello a acordat un premiu echipei AF Corse în luna ianuarie pentru sezonul câștigător în 2014. Primul trofeu din 2015 a ajuns pe 31 octombrie pe Circuitul Catalunya din Spania odată cu titlul pe echipă Internaţional Open GT.

Produsele adaptate curselor auto sunt în fruntea tehnologiei, dar lubrifianții comerciali Pakelo nu sunt deloc mai puțin extraordinari. Seriile de lubrifianți Krypton și Krypton Racing sunt dezvoltate cu aceeași pasiune și expertiză utilizată în divizia sporturilor cu motor. Seria Krypton este compusă din lubrifianți sintetici. Nivelul de vâscozitate este extins pentru a garanta un nivel ridicat al performanțelor cu fiecare mediu de lucru și condiții externe posibile.

Seria Krypton se împarte în patru subcategorii: Uleiurile Krypton XT sunt destinate pentru vehiculele standard, în timp ce Krypton XT LA (Low Ash) sunt folosite pentru vehiculele integrate cu tehnologia SAPS. Ambele serii au și echivalentul pentru consum scăzut de combustibil: Krypton FXT și Kypton FXT LA. Acești lubrifianți ajută clienții în a spori economia de combustibil și a îmbunătăți performanțele vehiculelor și echipamentelor, în timp ce reduc semnificativ impactul asupra mediului și costurile de funcționare.

Seriile Krypton Racing fac un pas mai în față când vine vorba de funcționare în situațiile deosebit de dificile din timpul curselor. Este linia specifică pentru cei care au nevoie de rezultate și performanțe speciale pe circuit sau alte situații competitive. Acești lubrifianți posedă o rezistență extraordinară la schimbările termice și la oxidare. Ele sunt formulate cu stocuri de bază atent selectate pentru o înaltă calitate și stabilitate termică, împreună cu aditivi care reduc fricțiunea și temperatura de lucru asigurand în același timp o reacție promptă a motorului, conferindu-i o funcționare uniformă.

Uleiurile de motor Kripton și Krypton Racing sunt pur și simplu diferite fața de alte produse. Va garantam ca odată ce ați incercat Pakelo, nu veți mai simți nevoia sa folosiți altceva!

Articole asemănătoare